Årets första

Nu är det dax för årets första festival och jag är taggad till tretusen. Om nån timme kommer en vän och hämtar mig och sen bär det av! Åååååhåja fest redan innan middag -huuur trevligt!? Hörs om några dagar and remember: finns det hjärta finns det hopp ♥

No food

Pågrund av några godisbitar och en bulle skippar jag middagen idag. Isåfall hamnar jag på 345 kcal och det är ju ändå helt okej. Nu ska jag packa.

Godmorgon

Vågen pekade neråt idag också, men tänker som sagt inte skriva ut vikten förrän jag är hos pappa eftersom vågen här suger och man kan inte lita ett dugg på den. Iallafall, sitter och dricker en kopp grönt te nu ska snart äta frukost. Blir väl som vanligt min grönsaksknäckemacka :) Imorgon är det festival dags och jag har lite ångest eftersom jag antagligen kommer gå upp under vistelsen där i tre dagar.. Men jag ska försöka ha kul och inte tänka på det!


Jag lovade ju er ett recept

Quorn fylld paprika:
1 paprika (röd: 31 kcal gul: 29 kcal grön: 21 kcal)
ca 1 dl Quorn färs (90kcal)

Kryddor

Gör såhär: Stek quorn färsen i kryddor. Fyll paprikan med färsen, sätt in i ugnen på ca 150/175 grader i ca 10 min.


Happy-face

Ett par gamla byxor som inte passat på väldigt länge passar nu, dom är fortfarande väldigt tighta i midjan men jag kan ha de och de går att knäppa. Vid låren är de tillochmed lagom, inte korvskinn liksom :D Behöver jag nämna att jag är glad!?

Snart ska de passa perfekt i midjan också<3


Ändringar

Ändrade min matplanering litegrann. Åt 100 g majs till lunch (100 kcal) och ändrar middagen till något kalorisnålare (soppa, 70 kcal) Har ett recept på g också. Det jag egentligen skulle ätit till middag! Nu ska jag till doktorn.

Morgonpigg?

Jag börjar inte förrän tolv idag. Ändå vaknade jag klockan 8. Sen när är jag morgonpigg!? Sen typ aldrig haha. Men jaja, då får jag lite extra tid att plugga på! Vägde mig imorse och den har inte rört sig sen igår morse. Jävla kolhydrater. Idag ska det bli bättre mat.

Igår var jag och en kompis hos en annan kompis och planerade inför festivalen på torsdag. Japp för nu är det sommartider och då är det dags för festival, hur nice som helst. Jag ska bara försöka skippa all äcklig fet "festivalmat". Vi skulle dela upp all mat vi ska ha med och det blev faktiskt ganska bra saker även för min del (förrutom en dag då vi ska ha pasta o pastasås)

Nu ska jag plugga!

Matdagbok 25/5

Frukost: Grönsaksknäcke, 45 kcal
Lunch: 2 köttbullar & sallad, 80 kcal
Middag: 2 knäcke, 80 kcal
Mellanmål: 1 lingongrova, 100 kcal

Summa: 305 kcal

Inte så farligt många kalorier men alldeles för mycket bröd/kolhydrater! Nu ska jag nog dricka en kopp te och fortsätta plugga.

25/5

Har redan kommit hem från skolan. Skönt med kort dag. Till frukost åt jag en grönsaksknäcke (45 kcal) och till lunch i skolan åt jag 2 köttbullar och sallad (ca 80 kcal) Är ganska nöjd med det faktiskt. Till middag skulle vi ha lax och sallad, om jag äter en halv så är det ca 109 kcal och sen salladen är ju inte så farlig. Mat intaget idag borde bli helt okej, så länge jag inte äter något onödigt nu när jag är hemma. Men jag har faktiskt ingen matlust alls och det är skönt! Nu ska jag göra lite skolarbete.

Bed

Nej nu ska jag nog krypa ner i sängen. Åh vad lockande det låter!  Imorgon kommer jag nog inte ha möjlighet att väga mig, vilket är ganska surt. Men jag får överleva till tisdag. Sen är det onsdag och sen torsdag! På torsdag är det festival dags och då ska jag ha gått ner i vikt så enkelt är det. Men som sagt, soooova.

Recept

Broccolisoppa

½ buljongtärnig, kyckling eller grönsak (~10 kcal)

250-300 g broccoli (~ 90 kcal)
2 dl vatten


Gott, mättande och kalorisnålt.
Självklart kan man ta mindre broccoli om man vill minska kcal intaget mer.






Middag

Har precis ätit middag, riktigt skönt att vi åt så pass tidigt. Tacos blev det, jag skippade tortillabrödet och åt bara lite kött. Så det känns inte så hemskt faktiskt. Ska försöka hålla mig ifrån mat resten av dagen. Kommer en kompis hit ikväll och jag hoppas innerligt att  hon inte är sugen på något eller sådär. För då är det så svårt och säga nej. Jag hatar verkligen att ljuga för henne.

Svar till anonym:
För det första anser jag att jag är frisk. För det andra är det  ingen i min närhet som vet om min relation till mat, varken föräldrar kompisar eller tränare. Och jag brukar faktiskt vara bättre med maten dagen innan och dagen det är match. Dock går det bara inte nu. Allt ger ångest just nu. Tiden är knapp till sommaren och därför måste jag köra stenhårt.

Ps. recept kommer upp ikväll!

Någon gång ska vara den första..

Har aldrig varit med om något så pinsamt: jag svimmade på planen. Mitt under matchen. Hade bara spelat i ca 20 minuter. Sen fick jag inte vara med mer eftersom jag svimmade. Fan, jag som ville spela hela matchen och förbränna 1000 kcal. Men jaja :( jag brände väl en 100-200 kcal iallafall. Alltid något.

Fan vad sur jag är nu..

1100 kcal (!)

Kollade runt lite på internet för att hitta hur mycket en fotbollsmatch förbränner (eftersom jag ska spela idag) och det står en fotbollsmatch bränner: 1100 kcal. Fattar ni hur sinnesjukt bra det är !? SKITBRA. Men jag kommer räkna på 900 kcal för säkerhets skull :) Nu ska jag äta frukost, det får bli havregrynsgröt med lite linfrö idag (90 kcal) så jag orkar med matchen. Och eftersom det nu bränner så mycket kan jag ju faktiskt unna mig en bra frukost!

Ändrade planer

Åh vad sur jag blir när mina planeringar spricker. Var med en kompis nu ikväll och då gick vi ner till affären och köpte vindruvor och annan frukt. Klart bättre än att hon ville ha godis eller något sånt dumt. Men det gjorde att kaloriintaget idag slutade på ca 525 kcal. Och det är ju ändå hyfsat bra faktiskt. Nu har hon åkt hem och jag sitter och laddar inför matchen imorgon. Ska nog sova snart faktiskt.

Dinner

Nu har jag kommit hem från min kompis, hon bjöd på massa saker men jag tackade nej till allt! Känns skönt nu i efterhand. När jag kom hem åt jag middag, soppa (70 kcal). Dock blev en brödbit också vilket jag inte planerat, men det känns okej ändå eftersom jag bara ätit ca 215 kcal idag och nu ska jag försöka inte äta mer!

Tips på god frukost

Detta är vad jag sitter och tuggar på just nu. Det är en riktigt god frukost. Rekomenderas starkt! Allt som allt innehåller den ca 45 kcal. Till detta dricker jag grönt te! Snabbt, enkelt, gott och icke ångest framkallande!

Knäckemacka (i mitt fall leksand brungräddat)
Salladsblad
Gurka
Paprika
Örtagårdskrydda


Försvinn

Nu tycker jag att min "låtsaspappa" kan gå till jobbet så att jag kan väga mig i lugn och ro. Ja vi har fått ny våg här hos mamma, dock är den sämst och därför väntar jag med att skriva min vikt tills jag kommit hem till pappa igen. Så nu vet ni. Frukosten idag blir en knäckemacka med ett salladsbald och gruka. Kanske en bit tomat också. (45 kcal) Och sen lite grönsakskrydda på det. Gott.

Ska till en kompis snart. Vi ska plugga ihop, göra ett arbete. Hoppas det inte bjuds på massa onödiga kcal. Isåfall ska jag vara stark och säg emot! Till middag blir det soppa, någon som vi har i skafferiet här hemma.

MEN KAN HAN GÅ ELLER!?


Kalorisnåla recept

Fick en förfrågan om att lägga ut lite kalorisnåla recept, så jag skapade en ny kategori till det :) Det första receptet kommer nog upp redan imorgon! Nu ska jag sova.

Kalori guide

Håller på med en egen liten kalori guide! Letar recept som innehåller lite kalorier och sådär. Just nu delar jag upp det i kategorier! Det är riktigt kul faktiskt. Och det blir lättare att kika där istället för att leta på internet. Okej nu kan jag det mesta jag äter i huvudet men ändå. PLUS att jag äter jävligt ensidigt vill ha tips på nya kalorisnåla recept!

Har du något kalorisnålt recept? Dela med dig!

Pepp

Klockan är redan halv elva, kvällen har gått ovanligt fort. Jag hade tänkt göra morgondagens mat planering och hålla den. Det svåra är middagen, förhoppningsvis kan jag säga att jag äter hos en kompis och skippa den. Hade varit skönt. But we'll see. Jaja matplanering var det.

Den 12 Juni är det avslutning, tills dess ska jag kämpa stenhårt och inte göra några misstag överhuvudtaget. Varesig jag är hos mamma eller pappa. I CAN DO IT. WE CAN DO IT!


Matdagbok 22/5

Frukost: 1 knäcke & 1 äggvita, 54 kcal
Lunch: 1 bulle -150 kcal
Middag: Vatten med kryddor -10 kcal

Summa: 214 kcal

Vet inte riktigt om jag ska räkna på kryddorna, men jag räknar lite försäkehets skull :) Är nöjd med dagens intag faktiskt. Känner dock ett jävla chokladsug nu. Men jag ska stay strong och inte äta något.

Starkt

Sitter och äter min "soppa" nu. Vatten med cayennepeppar, pepparmix, örtsalt och grillkrydda. Det är så strakt så att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen, men det är bra, då kommer förbränningen igång. Och det är jävligt gott kan jag tala om :)


Wow

Efter lite pill i photoshop och stilmallen ser ni nu resultatet! Är himla nöjd faktiskt. Mycket trevligare än innan. Eller vad tycker ni?

Kom förresten på att jag glömt lägga upp matdagbok på hela veckan.. Får nog ta och göra det senare ikväll. När jag ätit min middag. Vilket antagligen kommer bli vatten med kryddor eller buljong vatten. Får se vad jag väljer! Jag är taggad nu. Blir alltid mycket mer peppad när jag håller på med bloggen eller läser andra bloggar! Så om ni som läser har en egen liknande blogg, kan ni ju alltid länka :)

Adobe photoshop CS2

Håller på att fixa photoshop till min dator nu :) Så fort det är klart ska jag börja med en ny design till bloggen. En snygg design. Som jag ska vara nöjd med! Att göra header i paint suger!

Nya tag

Efter gårdagens failure har jag: 1. gått upp i vikt  och 2. kommit till insikt om att jag ska kämpa hårdare.

Så idag är det nya tag. Har precis ätit frukost, en knäcke och en äggvita (54 kcal) Nu ska jag raka benen och sen ska jag till gymmet. Ska köra crosstrainer och lite maskiner. Kanske springa lite också. We'll see, we'll see.

Idag är en sjukt nice dag, är hemma själv hela dagen eftersom både mamma och hennes man jobbar. Ikväll är jag också hemma själv eftersom de ska ut äta (vilket de gör varje fredag). Det betyder att jag äta precis ingenting om jag så önskar. Det är nice.

Dock vill mamma att jag ska komma ner och fika på hennes jobb - thanks, but no thanks!

Normal?

Jag har ätit som en "normal" människa idag. Jag känner mig hemsk och ångesten gnager i mig. Ska ner på gymmet imorgon bitti. Nej nu ska dränka mig själv med dåligt samvete och kolla på nån film.

Om jag fortsätter såhär kommer jag ALDRIG vara smal till sommaren/italien.
Måste fortsätta kämpa.

MEN ÅÅÅH!

Varför har hon gjort ägg till mig just idag? Jag vill inte ha något jävla ägg. 1 kokt ägg innehåller fan 87 kcal. Åttiosju! Nej tack, jag nöjer  mig med en knäcke på 40 kcal. Ska iväg med mamma idag också, till en stad en bit härifrån. Vi ska shoppa och "ha det mysigt" tydligen. För mig innebär det bara onödig mat, onödiga kalorier och onödigt fett. ÄCKKKEL! Jag måste ju kämpa hårt som fan nu om jag ska lyckas vara smal på avslutningen och i italien. Och så kommer hon och bara förstör. Nu ska jag hitta på en ursäkt till att inte äta ägget och bara äta knäcke.

ÅH nu blev jag på dåligt humör.

Mat-dag

Var ju ute och åt med mamma innan idag, vi åt på en italiensk restaurang som ligger i stan. Både mamma och jag beställde kycklingfilé pesto&mozarella, mamma tog med pasta och jag med grönsaker. Efter jag ätit upp grönsakerna (broccoli, moröttor och nått annat) var jag mätt som fan och kände inte alls för att äta någon kyckling. Åt lite dock, nästan halva. Resten fick mamma. Sen till bion åt jag vindruvor och några godisbitar.

Och ja, jag har ångest. Och ja, jag kommer inte sova inatt. Och ja, det suger!



FETTTTTOO!


Trying to be strong

Nu ska jag ut och äta med mamma! -panik -ångest -fan -blä!

Jag vill inte göra henne besviken, jag vill kunna njuta av en måltid med min mamma utan massa panik och ångest känslor som tränger i bröstet. ÅH!

Jag tror faktiskt att jag ska försöka äta. Dock får ni nog stå ut med ångest laddat inlägg senare ikväll. Men jo. Jag ska försöka äta.

Morgon thinspo


Alessandra Ambrosio
Jag vill också ha platt mage till sommaren.

Ännu en uppdatering

Dagens middag blev en sallad med isbergssallad, gurka, rödlök och litelite fetaost. Ångest fritt och gott. Bra kombination. Så denna dagen har gått jäkligt bra faktiskt. Imorgon kommer nog gå sämre dock.. Ska på bio med mamma och hon ville gå ut och äta innan. Får hoppas det blir något ställe som serverar sallad, blir lite bättre så iallafall. Det jobbiga är bara vad jag ska ha med mig in på bion, kan inte gå tomhänt för då antar jag att till och med mamma kommer undra.. Har ni något förslag vad jag kan ta med mig som är kcal snålt men ändå gott?

Middag

Min mamma jobbar till åtta ikväll och min "låssaspappa" är ute och springer, vilket han alltid gör typ en timme. De skulle äta när mamma kommer hem -pizza. De frågade om jag ville ha. För det första: PIZZA!? no way. För det andra: middag kl ÅTTA på kvällen, no thanks! Så jag sa att jag redan var hungrig och lagar något själv. Så nu ska jag gå och göra sallad.

Nauseous

Jag mår illa illa illa illa.

Awful

Det blev ingen lång dag i skolan, jag var hemsk och gick hem istället. Och det blev ingen frukost heller, kunde bara inte. Men jag åt lite i skolan, sallad (ca 40 kcal). Hade muntligt nationelltprov idag också, i engelska. Fick mvg. Känns bra. Nu ska jag dricka te och kolla på serier. Sen ska jag plugga. Middagen vet jag inte riktigt vad det blir än.. Förhoppningsvis quornfilé och sallad. Menmen, vi får la se.


Frukost

Sitter här och dricker grönt te, ska försöka äta en knäckemacka också (40 kcal) eftersom vi har en lång dag i skolan idag. Kommer börja med mina matdagböcker och träningsdagböcker nu när jag är hos mamma igen också! Åh vad skönt det är att vara här. Iallafall när det gäller mat-delen här. Annars är det bättre hos pappa.

Nej nu ska jag äta en knäckemacka och inte skjuta upp det.

Vilken skillnad

Asså det är helt sinnesjukt vilken skillnad det är på att äta här hos mamma och hos pappa. Hemma hos pappa blir jag i tvingad mat han lagt upp och de sitter kvar och kollar tills jag ätit upp allt. Hos mamma frågar hon hur mycket jag vill ha, jag säger t.ex. "en halv laxfilé och sallad" då får jag det. Och inte ens en blick om jag inte äter upp det. Ja gud vad skönt det är att vara här.

I know, i know, i know


Helvetes jävla piss dag

Nu är jag hemma hos min mamma igen. Vilket betyder trådlöst internet, vilket betyder mer uppdateringar! Dagen har varit ett rent helvete redan. Har fått reda på att jag kommer få IG i slut betyg i matte. Och med min prestationsångest funkar det bara inte. Jag har aldrig i hela mitt liv fått ett IG. Förrän nu. Det värsta är att jag har kämpat som en galning också. En annan negativ sak är att jag har skadat min fot, kan knappt gå. Än mindre träna. PIIIIIISSS!

Förövrigt är Norges vinnarlåt jävligt bra, i'm in loooove with a fairytale lalaalalal.

Nu ska jag sova. Hoppas ni har det bättre!

Bikini ångest

Jag köpte ny bikini igår -jag ser ut som ett tjockt jävla fläskberg i den!


Måste kämpa. Hårt, hårdare, hårdast!


That was a fist that hit you

Det slog mig precis. Det är 64 dagar kvar tills vi åker till Italien. Nu måste jag verkligen kämpa om jag ska vara smal till dess!

64 dagar.

Nu ska jag köra stenhårt. STENHÅRT!

Helt borta

Oj jag är helt väck. Jag är jätteyr och ser svarta fläckar.. Kan bero på att vi hade löpning i skolan idag. Sprang väl i ca 45 min sammanlagt. Inte illa pinkat med tanke på att jag bara fått i mig tre knäckebröd idag.

Får nog försöka äta lite middag så jag orkar med fotbollsträningen ikväll. Vill helst inte svimma där. Skönt jag är hos pappa på så sätt, då kommer jag få i mig lite mat iallafall. Hade jag varit hos mamma hade inte ätit mycket mer än sallad. Men jag är ju inte hungrig och viiiilll inte äta egenligen. Men jag ska äta lite. För min egen skull. För lagets skull ♥

Dåligt

Jag vet att jag dålig på att uppdatera, sorry för det. Men som sagt: stationär dator. Hoppas ni står ut ändå!

Hemma

Nu är jag hemma, skippade sista lektionen. Hade huvudvärk och kunde verkligen inte koncentrera mig, blä! Nu ska jag plugga hela dagen, fast först ska jag nog ta en liten power nap.

Jag är i skolan

Oj vad många läsare jag hade igår, hela 34 st! Det kanske inte är så många egentligen, men för mig är det haha. Helgen har gått ganska dåligt :( Men nu är det måndag och nya tag!

Vi har bokat resa till i sommar nu också, en vecka i Italien. Ca 2 månader dit. Jag ska va smal då, jag SKA SKA SKA vara smal då. Tänker inte gå i bikini i sju dagar utan att vara smal. Nej nu jävlari!

Sitter i skolan nu med massa vänner runt mig, så måste sluta innan någon upptäcker min blogg!


Fotbollsmatch

Spelade min första fotbollsmatch på 3 år idag, min tränare var nöjd och sa att det inte syntes att det var så länge sen jag spelade. Men det kändes, jag var ur form och allmänt lost på planen. Men som alltid har jag för höga krav på mig själv, har ju faktiskt bara tränat med det nya laget en gång innan. Iallafall, spelade i princip hela matchen (något avbrott pga astma och yrsel) Eftersom det var match såg jag till äta ganska mycket idag. Det var jobbigt och det ger ångest men fotbollen betyder ju allt för mig. Så det var nästan värt det. Nästan!

Förövrigt så har vi nu fotbolls träning måndag,tisdag,onsdag & torsdag. Dock är det bara tisdag och torsdag som är obligatorisk, de andra är extra träningar. Men jag ska träna tisdag, onsdag och torsdag. Sen de andra dagarna ska jag jobba på min kondition och besöka gymmet.

Mycket träning nu. Det är kul men också lite jobbigt för det betyder att min familj är på mig mycket mer om att jag måste äta (speciellt pappa, mamma skiter lite i vilket) Nu ska jag sluta tjabba och börja plugga.

Min vikt, som jag lovade

Kan ju säga att jag blev jävligt chockad när jag vägde mig imorse och vågen visade 58,7 kg jag som trodde jag var över 60. Att man kan ha så fel, men jag känner ju mig så fet. Någon frågade om jag inte kunde skriva ut hur lång jag var också och det kan jag väl göra :) Jag är ungefär 1.67 lång. Det ger mig ett bmi på ca 20.

Shit vad jag är taggad att kämpa nu!
Och tack för alla supergulliga kommentarer, det betyder grymt mycket ♥

Fotboll

Oj har letat runt lite på internet nu och hittat att en fotbollsträning förbränner ca 900-1100 kcal. Om detta är fallet så är det ju underbart. Äckligt roligt och äckligt bra träning! :) Behöver jag nämna att jag är glad?  Men för säkerhets skull tänker jag räkna på 800 kcal. Om ifall att menar jag.

Nu sitter jag och dricker grönt te och är rädd för att väga mig imorgon. Tror nämligen att jag gått upp. Var nere på 58 kg ett tag. Nu är jag rädd att jag ligger på 60 igen eftersom jag haft en ganska dålig vecka :( Men no matter what så ska jag skriva ut vikten här och jag hoppas ni inte dömmer mig.


Vikt

Min vikt får ni veta imorgon..
Har tyvärr inte gått ner jättemycket denna månaden eftersom jag var ganska slarvig i början av den. Men imorgon så ska jag ta mod till mig och skriva den.

Ny planering

Jag har fått planera om lite eftersom min pappa är på mig så mycket. Äter så lite jag bara kan under dagen, helst ingenting. Och sen äter jag middag. Så lite middag som jag kan komma undan med. Det får helt enkelt fungera så här hemma. Har jag tur kommer vågen visa neråt iallafall, även om det går saktare. Har bestämt mig för att träna mer också. Idag är min första fotbollsträning på två år och det ska bli riktigt roligt. Utöver fotbollen har jag tänkt hinna med boxning, löpning, gym och indoorwalking (på gymmet)

Så från och med nu ska middagen vara det enda målet mat jag äter om dagen. Det borde fungera, speciellt eftersom vi äter ganska tidigt (oftast halv 5 / 5)

Jag måste avreagera mig.

Jag. Vet. Inte. Vart. Jag. Ska. Ta. Vägen.

Skjut. Mig.

Jävla. Ångest. Helvete.

Förlåt för aggressivt inlägg

Jag hatar min pappa mer än någonsin just nu. Jag trodde jag lyckades komma undan med att få äta soppa till middag eftersom jag hade "ont i tänderna" eftersom jag var hos tandläkaren igår. Pappa sa att soppa var okej och jag jublade. Kommer ner till maten och visst är soppa. BLAND ANNAT. Där låg också fem(!) köttbullar och 2 knäckemackor. Och de satt kvar tills jag ätit upp. Ångesten är jjjjjävlig just nu. Jag klarar det inte. FYFAN FYFAN FYFAN.

Vill helst bara lägga mig ner och dö. Känner mig så jävla fet, ful och äcklig.


Snabb uppdatering

Igår gick väl sådär.. Fick en del träning iallafall! var på gymmet på morgonen och på kvällen var jag ute och gick. Men som sagt kunde jag skött maten bättre. Idag är det nya tag. Det blir soppa till middag ca (100 kcal) och senare ikväll ska jag boxas (-400 kcal)

Dålig uppdatering

Är som sagt hos min pappa nu och det gör att jag kommer uppdatera lite sämre eftersom vi har stationär dator där, och jag vill ju inte att de ska hitta min blogg.. Men jag ska uppdatera så gått jag kan! Nu står jag i skolan, massa folk i datasalen så det känns lite riskabelt, men vafan, jag måste uppdatera er så ni fattar hur det ligger till ;)

Var och tränade imorse, körde 30 min crosstrainer och ca 20 minuter styrka. Imorgon ska jag väga mig and I can't wait!

ÄNTLIGEN

Idag ska jag hem till pappa, på ett sätt längtar jag så att jag håller på att dö. Jag ska få väga mig! Och jag kan knappt vänta, hatar att inte kunna väga mig! Men det finns nackdelar att vara hos pappa också, där bryr de sig mycket mer om vad jag stoppar i mig och tvingar i mig mat. Men nu ska jag vara stark och komma undan. Jag ska klara det!

What's wrong with me?

Jag åt precis några chips. Fanfanfanfanfan. Ofta man äter chips dagen innan man äntligen kan väga sig? WHHHHHHHHY!? FAN.

Middag

Nu har jag ätit middag, det blev: ca 100 g wok, en miniliten bit quorn korv och typ fem glas vatten (30 kcal+20 kcal=50 kcal) Jag räknar högt på korven. Men eftersom en korv innehåller ca 80 kcal borde stämma på ett ungefär. Skriver resten av matdagboken senare ikväll. Har dock varit en bra dag. Har inte mycket mer att fylla i min matdagbok :)

Förrresten så har jag redan träningsvärk i magen, gjorde plankan i 2 minuter på gymmet innan. AJ.

Träningsdagbok 3/5

30 minuter crosstrainer -244 kcal
20 minuter styrka -83 kcal

Summa: -327 kcal

Ibland så!

VIlken jävla tur jag har idag! Stack till gymmet imorse, eller ja vid tolv tiden kanske. Men det var morse för mig! Åt ingenting innan, sa till mamma att jag skulle äta efter träningen. Hon vet att jag brukar göra så, så det var inga problem. Sen när jag kom hem, då är huset tomt. Ingen är hemma. Woho. Det betyder att jag inte behöver äta. Det är riktigt nice.

Dock ringde jag mamma och hon sa att vi skulle grilla :/ Jag vill inte grilla. Jag sa till mamma att jag inte ville ha kött (hon vet att jag är typ halv-vegetarian) så hon  skulle försöka hitta något annat till mig. Annars ska jag försöka övertala henne att jag kan äta något annat. Fan asså, jag vill verkligen inte ha en fet äcklig köttbit med tretusen kilo fett på. Men jag tror faktiskt det löser sig.

ÖVRIGT: skriver tränings dagbok sen!


If only..



Nu ska jag svara på E:s mail :)

Jag kommer inte på en rubrik

Har precis ätit middag, litelite kyckling och sallad. Skulle väl tippa på en 100-120 kcal. Räknar med 120 för säkerhets skull. Har ångest över att jag inte tränat någonting idag, DÅLIGT! Ska träna imorgon iallafall. Nu blir det film.

"Du kan väl komma in och fika"

Vaknade och kände mig sjukt grym. Typ oövervinnerlig. Ingen ifrågasatte mig när jag inte grillade och bara käkade sallad. Ingen ifrågasatte att jag inte åt något godis/chips. Ingen ifrågasatte mig när jag inte drack något annat än vatten. Det går bra nu! Det bästa av allt är att jag är hemma själv idag, eller ja. Till tre iallafall!

Dock möttes jag av en äcklig liten lapp på köksbordet. Mamma tyckte jag kunde komma till hennes jobb och fika. Fika!? What the fuck!? Varför ska man alltid fika eller äta så fort man ska träffas? "Du kan väl komma och snacka och ta en fika" eller "Du kan väl komma över på en bit mat, det hade väl varit trevligt" eller "Åh ska vi ses idag? Vi kan baka!" Kan man inte umgås utan att äta något längre?

Iallafall, jag gjorde en kopp grönt te som jag sitter och dricker nu, försöker komma på en anledning att slippa den jävla fikan. Frallebullar med ost? Asså det är inte ens gott. BLÖÖÖÖ! Nej jag ska inte låta detta förstöra min dag, jag ska komma undan maten ännu en gång och bli på ännu bättre humör!

Jeans

Oj, jag är helt plötsligt på mycket bättre humör. Ska iväg och grilla med några kompisar ikväll och tänkte bestämma vad jag ska ha på mig. Rotar och letar lite och hittar helt plötsligt ett par jeans som jag inte haft på ett tag. Som jag inte har haft eftersom dom har varit för tighta i midjan.

Men jag tänkte: What the fuck, jag provar dom. Tar på mig och de sitter hur bra som helst. Dom är till och med lite lösa i rumpan! Detta är ju helt fantastiskt! :D

Spårat

Valborg spårade ur totalt för min del, det krävdes inte mycket för att få mig dragen eftersom jag inte hade ätit mer än frukosten och lite sallad. Kom hem typ halv sex imorse och vakade vid nio. Blåmärke över knä och revben. Ångest över fyllesex och fyllestrul. Idag begraver jag mig i sängen.

RSS 2.0