Vikt..

Vägde mig imorse och vågen visade hela 61,1 kg. Detta är fan inte okej. Jag ska inte vara nått jävla fläskberg. Måste ner till minst 58 innan skolan börjar om 3 veckor..

Igår grillade jag som sagt med min pojkvän och hans familj och det gick helt okej. Åt så lite som möjligt. Lite grillad kyckling, lite potatis och sallad :)

Frukosten idag blev en lingongrova (100 kcal) och en knäckemacka (40 kcal). Lunchen kommer jag kunna skippa idag eftersom ingen är hemma här. Trodde jag skulle bli "tvingad" att äta lunch med baby i stan men han skulle äta med sin familj innan vi skulle dit. Skitbra. Ikväll blir det grill igen. Kan skippa potatisgratängen och komma undan med bara kött och sallad eftersom min låssasmamma också bara ska äta det. Jobbigt blir det dock ikväll när jag och baby ska på bio. Får köpa en liten popcorn eller nått. Vill nästan unna mig det om jag ändå kan äta så lite som möjligt idag. Om det känns alltför jobbigt köper jag vindrnvor eller jordgubbar. Men ska nog satsa på popcorn. Så lite som möjligt under dagen. Popcorn på kvällen. Träna imorgon. SKA GÅ.

Matdagbok .. Det var länge sen

Frukost: 1 lingongrova med gurka, 105 kcal

Lunch: 60 g kycklingfilé och sallad, 90 kcal

Middag: Ej ätit än.. Grill med pojkvännen och hans familj. Räknar väl med en 400 kcal.. Och då räknar jag högt.

Summa: 595 kcal

Jag har bestämt mig för att äta 500-700 kcal om dagen. Lite mer när jag tränar eller spelar match och lite mindre de dagar jag inte rör på fläsket så mycket! :)


Semester

Nu ska jag åka utomlands en vecka. Behöver vila upp mig och komma ifrån all stress. Jag är påväg, ligger fortfarande på 60 kg och har bestämt mig för att inte gå ner till 58/57 kg som jag sa innan. För då vet jag innerst inne att jag inte kommer kunna sluta sen.

6 km

Jag var ute och sprang 6 km innan idag. Det var skönt! Till frukost åt jag fullkornsbröd med stekt ägg och till middag 1 kycklingburgare och 2 potatisar. Det får räcka för dagen. Jag är mätt, försöker inte ha någon ångest och försöker låta bli att räkna kalorier!


58/57 kg

Tack för alla supergulliga komentar, det värmer.

Vägde mig precis och vågen stod på 59,6 kg. Jag ska gå ner till 58/57 kg bara. Sen stannar jag där. Då är jag nöjd. Har precis druckit en kopp te, funderar på att äta något litet till frukost. Eller jag ska äta något litet till frukost. Sitter mest och samlar mod haha.

Jag berättade

Jag öppnade upp mig och berättade för min älskling. Det var svårt men det kändes skönt och han tog det jättebra. Min fina baby. Förövrigt är jag tillbaka i gamla vanor nu. Väger mig varje dag. Gick upp till 60 kg sedan jag bestämt mig för att komma ur det. Men nu är påväg ner igen. Jag vill ner igen. Men bara lite. Bara lite.

Suck..

Save me

Jag är nästan tillbaka i gamla vanor. Jag känner hur de ligger under ytan och bara väntar på att tränga igenom. Jag orkar inte, jag vill inte. Kan världen inte bara stanna för ett ögonblick. Bara nån minut så jag hinner hämta andan. Inte blir det bättre av ett gamalt ex som bara leder till dåliga vanor dykt upp i mitt liv igen.

Just nu skulle jag döda för att vara i en viss persons armar. Och berätta allt. Jag har funderat starkt på det länge nu, är det någon jag vill berätta för är det honom. Ska jag? Vågar jag?

RSS 2.0