Valborg

Åt ovanligt mycket till frukost.. En tallrik gröt och en fullkornsbulle (190 kcal) men det bör kunna lösa sig iallafall. Lunchen blir ju bara sallad som vanligt och till middag kan också komma undan med bara sallad tror jag. Eftersom vi på festen ikväll ska grilla. Så jag kan grilla en quornfilé och ha med sallad. Sen struntar jag bara lite diskret i att äta filén. Ja. Så får det bli.

Övrigt:
JAG VILL VÄGA MIG!


Aldrig i hela mitt liv

Boxningen gick bra, körde 110% vilket slutade med att jag knappt kunde andas och höll på att svimma. Men gud vad det känns bra nu. Efteråt började ledaren babbla om hur viktigt det var att äta något när vi kom hem och så rabblade hon upp en jävla massa saker. Hon sa också att det var bra att äta/dricka något med socker i t.ex. läsk eller saft. OFTA! Aldrig i hela mitt liv att jag skulle åka hem och sätta i mig massa mat när jag precis varit grym och tränat bort vad jag ätit idag. Drack en kopp grönt te iallafall. Nu ska jag snart sova.


Ett ord:

ÅNGEST!

Vad är det med mig !? Jag är helt äckligt dum i huvudet. Åt ju sallad med mamma och det gick helt okej, även efteråt. Hade knappt någon ångest alls. Sen kom jag hem, gick ut i köket. Tog en liten bit ljust bröd och en biff. WHY !? Inte jättemycket egentligen. Men jag får ändå ångest :( Jaja. Nu ska jag träna iallafall. Och jag ska köra hårt så in i helvete!

-400 kcal

Hittade en hemsida där det stod att boxerice brände ca 500 kcal. Så jag tänker räkna på 400. För att vara på säkra sidan liksom! Mamma envisades med att gå ut och äta på stan idag, fråga inte varför. Vi gör det aldrig annars. Men så blev det iallafall och som tur är ska vi till ett ställe som har sallader. Goda sallader. Med dressing brevid. Och eftersom träningen bränner så pass mycket kan jag ju göra henne till viljes för en gång skull.

Sitter och funderar på hur mycket en sån sallad kan innehålla, tänker iallafall räkna högt på den  också. Jaja får se ikväll när jag vet exakt vad den innehåller och hur mycket jag äter av den.

En fråga till er

Jag ska boxas på gymmet idag, passet håller på en timme och jag undrar om någon vet hur många kalorier man fröbränner då? Hälsovakten funkar inte för tillfället och kan inte hitta det på internet.. Jobbigt! Tacksam för svar :)

Inlines

Åkte inlines med en kompis i ca 30 minuter. Känns i rumpan :) -170 kcal. Inte illa! Nu sitter och jag dricker en kopp grönt te, ska snart sova faktiskt!


Matdagbok 28/4

Frukost: Gröt, 90 kcal
Lunch: Sallad, 30 kcal
Middag: Soppa, 60 kcal

Summa: 180 kcal

Nu ska jag åka inlines.

I'm on top!

Känner mig duktig idag! Lyckades komma undan middagen som annars skulle bestått av fetaost biffar och potatis i ugn. Jag menar hej kalorier! Istället blev min middag på ca 60 kcal. Hur bra som helst. Lägger upp matdagbok senare. Nu ska jag göra lite sit-ups och lite utfall.

Matdagbok 27/4

Frukost: Gröt ,90 kcal
Lunch: Sallad, 20 kcal
Middag: Quornfilé & sallad, 80 kcal

Summa: 190 kcal

Jag vill ha en våg. Jag vill väga mig. Jag saknar min älskade våg..

New

Ny header, hade inget att göra så why not! Men jag hatar att jag inte har photoshop på den här datan, bilderna får sämst kvalitet i paint.

-307 kcal

Är hemma från gymmet nu! :)

40 minuter crosstrainer -307 kcal

Ångrar att jag inte körde lite maskiner också, men jag höll på att svimma efter crosstrainern så jag kände att min kropp inte klarade mer idag. Funderar på att köra lite utfall och sit-ups här hemma om ett tag.

Träna träna träna

Ångesten igår var jävlig, låg bara i sängen hela dagen. Kände inte för att göra någonting alls, ville bara försvinna! Idag är det dock bättre och jag är taggad på att kämpa. Har precis druckit en kopp grönt te. Ska snart cykla till gymmet och träna en stund. Lite crosstrainer och benmaskiner.

Ångest

Ikväll är det fest - ångest över kalorierna
Ikväll är det middag med bästa kompis - ångest över kalorierna

Varför alltid denna jävla ångest? Kan jag inte bara få njuta av en kul kväll med mina bästa vänner?

Träningsdagbok

15 minuter crosstrainer -117 kcal
30 minter styrka -126 kcal
10 minuter löpband -89 kcal


Summa: -332 kcal

Plus rollerblades då, vet dock inte hur länge vi ska åka så kan ju räkna med det än! Ha en trevlig fredag!


Matdagbok

Frukost: Fullkornsmacka, 80 kcal
Lunch: Sallad, ca 20 kcal
Middag: Fullkornsmacka, 80 kcal

Summa: 180 kcal

Känner mig ganska kass som ätit så mycket bröd dock.. Inte likt mig! Var och tränade innan också ju och nu skickade en vän sms och det bestämdes att vi ska ut och åka rollerblades. Härligt! Sammanställer träningen i ett senare inlägg.

Sömntuta

Jag skippade första lektionen, det var alldeles för jobbigt att gå upp. Nu sitter jag här iallafall, har precis ätit frukost: en fullkornsmacka och grönt te (ca 80 kcal). Efter skolan ska jag träna, drar till gymmet nån timme precis som igår. Älskar att jag äntligen får träna :)

Jag får panik varenda jävla morgon eftersom vi inte har någon våg, vetifan var den tagit vägen. Antar att mamma plockat bort den av någon wierd anledning. Längtar efter att få väga mig.. Men på ett sätt tror jag det är bra att jag inte väger mig varje dag, det gör det lättare att inte faila. Då tänker jag bara på att jag verkligen måste gått ner när jag väger mig nästa gång eftersom gått så lång tid emellan! Det låter kanske lite konstigt, men hey jag är ju lite konstig också ;) 

Duktig flicka

Var på gymmet och tränade innan skolan imorse :)
ps. ny kategori, kommer lägga upp matdagbok och träningsdagbok här!

20 minuter crosstrainer -145 kcal
15 minuter löpband -140 kcal
ca 20 minuter styrka -85 kcal

Summa: -369 kcal

Nya regler

Okej, haha jag tror jag ska skippa klockslag i mina "att göra". Är redan en hel timme sen om jag ska följa den jag gjorde idag, men jag kör med att punkta upp vad jag ska göra och så ska det vara klart innan dagen är slut :) Låter mycket bättre! Nu ska jag ut och powerwalka en timme.

Check

Jag har bestämt mig för att börja med "att göra" listor. Mycket för att öka min självdiciplin, sen älskar jag ju kontrollen också. Se att jag klarar av de mål jag sätter upp för dagen :) Det är ett perfekt sätt att komma igång med träningen också. Så det är ett litet tips till er andra också! Man vill ju se kryss rakt igenom när kvällen är slut, eller hur!?

Så dagens att göra-lista då:
Plugga
Middag (1 quornfilé och sallad, ca 60 kcal)
Powerwalk
Plugga


I can't get away and you will never leave me, addicted to the game.


Aj, aj

09:22
Har precis ätit frukost, en tallrik gröt. Nu har jag sjukt ont i magen och den är lika svullen som på svältande barn i afrika. Vill mest lägga mig ner tills det försvinner men det har jag inte tid till eftersom jag ska till skolan om en liten stund fastän jag inte är 100% frisk än.

Vad vill världen?

16:54
Va i helvete!? Det är fanimej någon där uppe som har något emot mig! Ringde mamma vid fyra för att säga att jag var såååå hungrig så jag fixar mat själv. För då hade jag kunnat "äta" själv, dvs inte äta alls. Så efter samtalet går jag ut i köket för att plocka ihop maten jag skulle ätit och lägga i en påse och springa ner och slänga i sopnedkastet. Bara det att precis när jag börjat plocka fram maten kommer min låssaspappa hem och blir så illa tvungen att laga och äta den jävla maten! Tur att jag tog ett kalorisnålt alternativ iallafall! :O Quornfilé med wok-grönsaker (72 kcal)

Helvete vad sur jag är nu!

Väntar på livet, det har jag gjort i 20 år

15:45
Nu sitter jag hemma hos min mamma, kollade precis mailen och såg att e. skickat ett jättegulligt mail :) Så det ska jag svara på så fort jag skrivit klart. När jag kom hem såg jag att mamma tagit bort vågen! Varför? Jag kommer avlida, jag kommer seriöst inte klara av att inte väga mig på två veckor :/ Fast nu de första dagarna är det nog bra eftersom jag antagligen gått upp i vikt när jag varit sjuk. Pappa har tvingat i mig mat och dricka hela tiden för att få mig att må bättre, han är övertygad om att det handlar om näringsbrist eller nåt sånt skit.

Är fortfarande inte så bra humör vilket kanske märks, men mailet gjorde min dag lite bättre faktiskt! Nu ska jag svara på mailet, sen ska jag göra lite tränings övningar och sen ska jag plugga resten av kvällen.

Sjuk

15:22
Har gått och blivit sjuk igen, samma jävla symptom som för några dagar sen. JAG ORKAR INTE! Jag vill vara frisk så att jag kan träna! Har sån jävla abstinens nu, vill bara springa, gymma, cykla, boxas.. you name it! Men det får jag inte för jag är sjuk. Äckligt mycket sjuk.

Positvt är iallafall att jag ska till mamma imorgon, lättare att skippa mat och sådär hos henne. Ingen som kollar mig där vilket pappa gör här hela tiden!

Okej förlåt för ett surt inlägg. Ville bara avreagera mig lite. Puss.


Ångest

19:24
Riktig skitdag idag, åt några chokladbitar och några godisbitar. Äckligt mycket ångest. Det var längesen jag åt godis eller liknande! Så är ganska nere idag.. Får hoppas det vänder till imorgon. Ska försöka bli bättre på att blogga nu när jag inte så sjuk längre också! Hoppas ni mår bra!

Till E.
Mail kan du skicka till [email protected] :)

Jag lever

10:10
Nej jag är inte död, jag har bara varit väldigt sjuk de senaste dagarna. Har inte kunnat resa mig ur sängen utan att nästan svimma. Skulle det inte varit bättre idag så hade det blivit akuten :( Men som ni kanske förstår är det bättre idag, även om jag inte är frisk. Det har inte hänt så mycket i mitt liv sen sist, har bara legat nerbäddad hela tiden. Vägde mig idag och vågen visade  60,3 kg(!) det betyder fanimej -0,8 kg! Jag som trodde jag hade gått upp! Där ser man, pleasent surprise!

An everlasting cigarette

11:23
Det blev ingen fest igår och det var lika bra för jag var inte på humör att sitta och leka lycklig plus att jag slapp massa onödiga kalorier. Vägde mig precis och vågen stod på 61,1 kg. Det betyder alltså -0,6 kg sen igår och det  är ju bra. Det går framåt och det går neråt. Nu måste jag dock passa mig för nu ska jag avbryta min fasta eftersom min familj kommer hem idag. Jag får absolut inte äta mycket, då går jag bara upp de kilo jag förlorat om inte mer.


Alcohol

17:23
Det var lugnt på jobbet idag, inte så mycket att göra. Nu ska jag ut och cykla en runda och sen kanske det blir fest. Jobbigt med alkoholen eftersom den innehåller cp många kalorier, dricker kanske litegrann beroende på hur det känns för stunden. Lär ju inte krävas så mycket för att få mig full ändå, har ju fastat nu i 3 dagar. Kanske inte jättesmart att dricka då.. Men what the heck!

The naked truth

08:37
Vikt: 61,7 äckliga kg :(

Byst: 84 cm
Under byst: 73 cm
Midja: 68 cm
Mage, under navel: 78 cm
Lår: 54 cm


That's what friends are for

02.46
Fyllesamtal av en polare som inte har nånstans att sova. Hon får låna min säng i natt. Nu kan jag dock inte somna om, och det är knappt lönt att somna om heller för den delen, ska snart gå ut och möta henne. Jag som sov så gott, vilken bra vän jag är. Jag är röksugen men har inga cigg. Får nog se till att köpa det imorgon efter jobbet. För ja, jag ska upp och jobba om ca fem timmar.  

En ny blogg, igen

skiinny.blogg.se
Jaha, ännu en ny blogg. Förstår inte vad det är med mig men jag kan verkligen inte hålla mig till en blogg. Det slutar alltid med samma sak: jag blir dålig på att uppdatera, tröttnar på designen, tröttnar på mig själv, vill ha en nystart, skapar en ny blogg. Men nu ska jag försöka hålla mig till denna! Har bestämt mig för att vara lite ärligare i denna bloggen, inte för att jag ljög i den förra för det gjorde jag verkligen inte! Men jag skrev inte ut mina mått eller min vikt och sådär. För att jag skämdes. det gör jag fortfarande. mycket eftersom jag gått upp i vikt. men i denna bloggen ska jag skriva min vikt. även om det går upp eller ner.

Imorgon får ni mina mått (om jag kan hitta ett måttband här vill säga) och min vikt. No matter what! Och förresten, jag är anonym! Men undrar ni något så bara fråga, jag svarar på allt bara det inte kan avslöja vem jag är! :)

RSS 2.0